Zakelijk Techome

Techome op zakelijk gebied

  • Je wilt met je installatiebedrijf een start maken met draadloze Z-wave domotica maar je weet niet waar je moet beginnen.
  • Je bent ICT-er en krijgt ineens veel vraag naar domotica producten.
  • Je bent projectontwikkelaar of makelaar en ziet kansen om je objecten te moderniseren en aantrekkelijker te maken.
  • Je zit midden in de ontwikkeling van een nieuw product en zoekt nog een flexibele en simpele aansturing voor je ontwerp.

Of je nou ZZP-er bent of een middelgroot bedrijf runt, Techome helpt je op weg om de juiste start te maken. Wij kunnen meedenken tijdens het engineeringproces, bijstaan tijdens de uitvoering of installatie. De inbedrijfstelling en oplevering verzorgen. Wij schuiven niet alleen dozen, dat laten we aan collega resellers over, wij kunnen het hele traject van A tot Z begeleiden zodat ook jij met je bedrijf een zelfverzekerde start kunt maken met de interessante wereld van de draadloze Z-wave domotica en ook mee kunt bouwen aan “the Internet of Things”.

Een greep uit wat wij doen voor onze klanten:

  • Voor een van de grootste installateurs uit het land hebben wij enkele pilot projecten tbv zorg-domotica begeleid en geïnstalleerd, Hiervoor hebben wij de Z-wave producten geleverd en hebben we de kennismaking tussen opdrachtgever en fabrikant begeleid in Pozan, Polen.
  • Voor een telecomprovider in Nederland zijn wij indirect betrokken bij het ontwikkelen van koelprocessen in datacenters op basis van o.a. Z-wave technologie.
  • Aan een bedrijf uit het zuiden van het land leveren we Z-wave producten en zijn we betrokken bij de R&D processen. Een van de producten die inmiddels in de markt zijn gezet is KIM verwarming.
  • Enkele tientallen installateurs kopen hun Z-wave producten in via ons en kunnen rekenen op onze uitstekende ondersteuning tijdens hun projecten. (Vraag naar de voorwaarden).
  • Bij diverse zakelijke relaties van ons hebben we domotica installatie geïnstalleerd in hun kleine tot middelgrote kantoren tbv gebouw automatisering.

Wij zijn al 30 jaar actief in de elektro-, energie-, beveiligings- en camera-techniek. Hierdoor hebben wij een zeer stevige basis om een adviserende rol in de huisautomatisering te spelen. Wij begrijpen dan ook meteen waar het over gaat en spreken dezelfde taal. Door onze korte lijnen met de diverse Z-wave fabrikanten zijn wij in staat om vraagstukken of problemen zeer snel op te lossen.

Neem contact met ons op voor een offerte of nadere kennismaking.